Wat na de initiatielessen?

Tijdens de initiatielessen worden de basistechnieken aangeleerd die nodig zijn om te beginnen in onze club met de clubtrainingen.
Als wij (de trainsters en het bestuur) merken dat je de aangeleerde basistechnieken voldoende beheerst mag je lid worden en verwelkomen we je graag in onze club.

Dit wil concreet zeggen dat je niet meer naar de initiatieles moet komen, maar dat je welkom bent op de clubtrainingen van de recreanten.
Als je dit nog niet ziet zitten, mag jij natuurlijk vrijblijvend verdergaan met de initiatielessen. Dan kan jij op elk moment aangeven wanneer je naar de club zou willen komen.

Als je besluit lid te worden, kan je tot het einde van het seizoen schaatsen van de club uitlenen. Dit is gratis, we vragen enkel om ze zelf te laten slijpen. Als er te weinig schaatsen zijn voor iedereen, krijgt het nieuwste lid voorrang.