Gastleden

Voor wie?

Alle leden VKSB vanaf preminiemen, onder voorbehoud van aanvaarding door het bestuur van AKR.

Wanneer mag je schaatsen?

Je mag schaatsen op de afgesproken uren. Uren aan te vragen aan het bestuur.

Moet ik reserveren?

De uren worden op voorhand afgesproken met het bestuur.
We gaan in de loop van het seizoen bekijken of er op bepaalde momenten niet teveel schaatsers op het ijs staan.
Indien er aanpassingen dienen te gebeuren, zullen we ermee rekening houden dat onze eigen leden voorrang hebben en dat er maximaal 25 schaatsers (+ hun trainers) op het ijs worden toegelaten.

Wat kost het?

Na bevestiging dat je gastlid mag worden dien je deze som over te schrijven: 80€ van september tot december en 95 van januari tot en met april (175 voor het hele seizoen)

Dit dien je op de rekening van onze club over te schrijven: BE35 1430 9092 1437.
Gelieve naam en voornaam van het lid waarvoor betaald wordt te vermelden.
De begeleidende trainer hoeft niet te betalen.

Verzekering:

Als lid van VKSB ben je ook verzekerd via je eigen club als je bij ons komt schaatsen op de vrije trainingen.
Wij gaan je dan ook geen geld vragen om je nog eens via onze club te verzekeren.
Gelieve jouw club te contacteren om na te gaan wat je moet doen bij een ongeval.

Hoe gastlid vrije trainingen worden?

1) stel je kandidatuur via mail naar ons secretariaat (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) met volgende gegevens:

• Naam en voornaam
  • Geboortedatum
  • Club waar je lid bent
  • Foto of selfie waarop duidelijk je gezicht staat
  • Op welke dag wil je komen?
  • Naam van je trainer

2) Als je gastlid mag worden, krijg je een e-mail ter bevestiging.

• In de mail zal ook staan dat je de bijdrage dient over te schrijven op rekeningnummer BE35 1430 9092 1437 met vermelding van de naam van het lid waarvoor betaald wordt.

3) Je doet de betaling
4) Je ontvangt je lidkaart.
5) Je lidkaart moet je steeds bij je hebben voor de controle. Zonder lidkaart kan je niet op het ijs.